Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

Φούστα Desigual

Λίγο πριν το τέλος του 2009 και συγκεκριμένα στις 31/12/2009 προχώρησα στην αγορά μίας φούστας της ισπανικής φίρμας Desigual. Στην πόλη μου τη Θεσσαλονίκη, ολοένα και περισσότερα καταστήματα προωθούν τα συγκεκριμένα ρούχα που χαρακτηρίζονται από έντονες χρωματικές αντιθέσεις, συρραφή διαφορετικών εικόνων δίνοντας έντονα την αίσθηση του patchwork. Τα μοτίβα που χρησιμοποιούνται αποτελούνται από γεωμετρικά σχήματα, ρίγες, εικόνες ζώων και ανθρώπινες φιγούρες σε συνδυασμό με τυπογραφικούς χαρακτήρες. Δυσκολεύτηκα να αποφασίσω ποια φούστα θα επέλεγα, γιατί υπήρχαν αρκετά μοντέλα παρόμοια καθένα από τα οποία όμως είχε το ξεχωριστό του στυλ. Τελικά, επέλεξα μια φούστα σε τόνους του μαύρου, μπλε, γκρι, κόκκινου που συνδυάζεται θαυμάσια με κομμάτια μαύρα ή γκρι.
Παραθέτω λοιπόν δύο φωτογραφίες, από τις οποίες η πρώτη παρουσιάζει το μπροστινό και η δεύτερη το πίσω κομμάτι της φούστας.


1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα Υριάνα. Η φούστα που διάλεξες είναι πάρα πολύ μοντέρνα και πρωτότυπη.
    Μου αρέσουν τα ρούχα που έχουν να δείξουν κάτι διαφορετικό από το κλασικό μοτίβο. Η συγκεκριμένη βλέπω διαθέτει διαφορετικά σχέδια, πράγμα που την κάνει.....τέλεια.
    Για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια για τις αγορές σου.
    Θα παρακολουθώ το blog σου, γιατί από ότι κατάλαβα, είσαι άτομο με ιδιαίτερα καλό γούστο και κυρίως...μέσα στη μόδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή